Springkussen Open

 

Alle springkussen open

Springkussen Krokodil 3x3m
Beleef uren speelplezier op dit compacte krokodillen springkussen!
1 dag
70,00
incl. BTW
Springkussen Multiplay Circus 6x5m
Hooggeëerd publiek, betreed het circus en geniet!
1 dag
145,00
incl. BTW
Speelkussen Inky 8x8m huren
Leef je uit op de tentakels van deze vrolijke octopus!
1 dag
150,00
incl. BTW

Springkussens open huren - Springkussenverhuur Eindhoven

Heb je binnenkort een groot feest of een evenement gepland? Maak het extra leuk voor kinderen en volwassenen door een springkussen te huren. Of je nu een springkussen met of zonder dak wilt, er zijn veel mogelijkheden om aan te sluiten bij het thema van je feest of evenement.

Op deze pagina vind je onze springkussens zonder dak. Alle springkussens op deze pagina beschikken over een glijbaan en diverse speelatributen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een circus-thema, waarvoor het springkussen multiplay circus 6x5m perfect is. Of ga voor een onderwater wereld-thema en huur het speelkussen Inky 8x8m. We verhuren deze speelkussens in diverse thema's en formaten. Het kleinste speelkussen is zelfs maar 3x3 meter, het springkussen Krokodil, waardoor deze op vrijwel iedere locatie te plaatsen is. Doordat deze geen dak heeft, is dit springkussen in veel gevallen ook indoor te plaatsen. Neem een kijkje op de product pagina voor de afmetingen.

Natuurlijk verhuren we ook grotere multiplays, namelijk van 6x5 meter en zelfs van 8x8 meter. Kortom, voor ieder feest of evenement verhuren wij een geschikt Springkussen Open. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen met al je vragen over de springkussens. 

Springkussenverhuur Eindhoven is ook jouw partner voor het huren van springkussens in Best, Geldrop, Heeze, Helmond, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven.