Springkussen Multiplay Circus 6x5m

1 dag  145,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
6,9m
Breedte
5,4m
Hoogte
6,4m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
1x 1500w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
8

Omschrijving

Speelkussen Circusfun 6x5m Huren - Springkussenverhuur Eindhoven

De multiplay Circus is een vrolijk speelkussen die zorgt voor een dag dolle pret! Het speelkussen is gehuld in felle en vrolijke kleuren! Elk kind is welkom om lekker te springen, klauteren en klimmen! Is dit speelkussen niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan snel bij onze andere speelkussens. Deze zijn beschikbaar in verschillende thema’s. Zo is er altijd één die past bij jouw evenement!

Al onze speelkussens worden geleverd met een elektrische ventilator. Door middel van de ventilator kun je de attractie binnen een mum van tijd zelf opzetten. Heb je nog vragen over onze producten en diensten? Neem dan contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Eindhoven. De medewerkers van de klantenservice geven je graag passend en eerlijk advies voor jouw feest of evenement.

LET OP:
– Wij leveren onze luchtkussens zonder haspels, voor een meerprijs van €10,00 huurt u bij ons een haspel van 25 meter lengte, deze dient u van tevoren te reserveren.
– Op het moment dat wij het luchtkussen voor u opbouwen, is het van belang dat u zorgt dat er een werkende stroombron aanwezig is op de plaats waar het luchtkussen dient komen te staan. Zorg ervoor dat de stroombron werkend is op het moment dat wij het luchtkussen komen bezorgen.
– Houd bij het inmeten van een luchtkussen bij u op locatie rekening met extra ruimte zodat het luchtkussen goed te betreden is en voldoende vrijstaat van obstakels

Springkussenverhuur Eindhoven is ook jouw partner voor het huren van springkussens in Best, Geldrop, Heeze, Helmond, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven. 

Extra Productopties

1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje


1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje