Over ons

Over ons - Springkussen huren Eindhoven

Voor het huren van de gaafste springkussens, stormbanen en spellen ben je bij Springkussenverhuur Eindhoven aan het juiste adres. Wij beschikken over een breed scala aan springkussens, welke zeer geschikt zijn voor tijdens een feest of evenement. Hierbij is er ruime keuze voor particulieren, zakelijke klanten en scholen. De springkussens en stormbanen zijn van goede kwaliteit en worden aangeboden tegen een scherpe huurprijs. 

Bij Springkussenverhuur Eindhoven kun je daarnaast ook terecht voor verkoelende waterattracties, gave voetbalspellen, gigantische stormbanen en toffe attracties. Daarnaast verhuren wij alle benodigdheden voor tijdens een zeskamp, kun je bij ons terecht voor de gaafste winter attracties en verhuren wij daarnaast ook nog alle benodigde partymaterialen.

Voor elke gelegenheid hebben wij een passend aanbod en een geschikt thema. Vier een kinderfeest of communie met een van onze springkussens met glijbaan, speelkussens of luchtkussens. Voor een sportdag of zeskamp verhuren we de meest spectaculaire stormbanen, van zelfs 40 meter lang! Ook voor de Koningsspelen hebben we een uiteenlopend aanbod met voor alle leerlingen wat wils. Zelfs als je een winterevenement organiseert ben je bij ons aan het juiste adres. Springkussenverhuur Eindhoven beschikt namelijk ook over een kunsstof schaatstbaan, een blokhut en zelfs een echte apres ski tent!

Kortom, Springkussenverhuur Eindhoven is jouw partner voor het huren van de tofste opblaas materialen en spellen.

Ben je enthousiast geworden? Volg ons dan op Facebook of Instagram. We vinden het leuk om je op de hoogte te houden van onze nieuwste aanbiedingen, inspiratie en leuke Tips.

Springkussenverhuur Eindhoven is ook jouw partner voor het huren van springkussens in Best, Geldrop, Heeze, Helmond, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven.