Funfood

 

Alle funfood


Funfood huren in Eindhoven - Springkussenverhuur Eindhoven

Eten is een onmisbaar onderdeel van elke feestelijke gelegenheid, of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een familiedag of een activiteitenmiddag op school. Bij Springkussenverhuur Eindhoven geloven we dat eten de feestvreugde nog groter maakt en daarom bieden wij een gevarieerd aanbod aan funfood voor jong en oud. Of je nu een filmavond met je familie beleeft in je eigen achtertuin of op een groot evenement staat, wij hebben altijd een lekkere snack voor je in de aanbieding. Popcorn, suikerspinnen, het zijn slechts een paar voorbeelden van ons aanbod.

Hiermee trakteer jij jullie gasten op een heerlijk zelfgemaakte snack. Bij de funfood machines worden standaard 100 porties meegeleverd, zodat alle bezoekers hiervan mee kunnen genieten. Mocht dit aantal te weinig zijn, dan kun je natuurlijk ook nog extra porties bijbestellen. Daarnaast is het bij de suikerspin machine, zelfs mogelijk om door te geven welke kleur suiker je wenst te ontvangen. We hebben momenteel de kleuren, roze, blauwe en oranje suiker. 

Als je vragen hebt over onze funfood, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers die graag voor je klaarstaan!

Springkussenverhuur Eindhoven is ook jouw partner voor het huren van springkussens in Best, Geldrop, Heeze, Helmond, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven.