Feestpoppen huren

 

Alle feestpoppen huren

Abraham 3m

Abraham 3m

Sta op ludieke wijze stil bij het bereiken van deze 50 jarige leeftijd!
1 dag
30,00
incl. BTW
Sarah 3m

Sarah 3m

Vier deze mijlpaal met een echte eyecatcher!
1 dag
30,00
incl. BTW

Sarah en Abraham poppen huren in Eindhoven - Springkussenverhuur Eindhoven

Onze Sarah en Abraham poppen zijn een unieke toevoeging aan elke verrassing. Deze opblaasbare helden zijn niet zomaar poppen, maar beelden van 3 meter hoog die elk feestje opleuken. Verras je dierbare vader, moeder, vriend of vriendin met een uniek en opvallend cadeau. Met de bijgeleverde blower is het opblazen van deze poppen een fluitje van een cent. Binnen een mum van tijd staan ze voor je neus, klaar om te stralen en te pronken.

 

Met deze eyecatchers zal niemand in de buurt eromheen kunnen dat er iemand de magische leeftijd van 50 jaar heeft bereikt. In combinatie met extra versiering zoals vlaggetjes, borden en vlaggen, genieten jullie van een feestelijk versierde tuin, waar de hele buurt van zal genieten. 

Twijfel je nog over deze bijzondere verrassing? Neem gerust contact op met onze medewerkers, zij helpen je graag verder! Op deze manier creër je eenvoudig een toffe surprise voor iedere Abraham of Sarah. 

Springkussenverhuur Eindhoven is ook jouw partner voor het huren van springkussens in Best, Geldrop, Heeze, Helmond, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven.