Waterattracties huren

 

Buikschuifbaan 14x3m
Zoek de verkoeling op bij de buikschuifbaan!
1 dag
175,00
incl. BTW
Glijbaan Surf Bad 10m
Roetsj naar beneden van deze gigantische glijbaan!
1 dag
225,00
incl. BTW
Tobbedansbaan 15x4m
Geniet van een verkoelend bad nadat je de berg beklommen hebt.
1 dag
285,00
incl. BTW
Oceaan Pakket discountoverlay
Beleef uren plezier met het oceaan pakket!
1 dag
495,00
incl. BTW
Waterspektakel huren discountoverlay
Geniet van uren water plezier met het Waterspektakel!
1 dag
645,00
incl. BTW

Waterattractie huren in Eindhoven - Springkussenverhuur Eindhoven

Ben je op zoek naar een unieke manier om af te koelen tijdens de warme zomermaanden? Dan zijn onze spetterende waterattracties precies wat je zoekt! Bij ons kun je kiezen uit een levensgrote tobbedansbaan, een grote buikschuifbaan en een glijbaan surf bad. Elke attractie biedt een verkoelende ervaring waar je nog lang van zult genieten.

Onze tobbedansbaan is perfect voor degenen die op zoek zijn naar een adrenalinekick. Neem een band en schiet naar beneden, zodat je heerlijk in het natte bad terechtkomt. Onze buikschuifbaan is perfect voor wedstrijden met vrienden of familie. Wie weet het verste te glijden? Onze glijbaan surf bad is de ultieme plek om een verkoelende roetsj te beleven.

Als je een evenement organiseert in de warme zomermaanden, is het huren van een van onze waterattracties een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je gasten een onvergetelijke tijd hebben. Let er wel op dat je voldoende tijd hebt om het badje te vullen met water voordat je gasten arriveren. Daarnaast zijn deze verkoelende luchtkussens ook zeer geschikt voor scouting groepen, campings en vakantieparken om haar gasten de nodige verkoeling te bieden tijdens de warme zomers van tegenwoordig. 

Als je nog vragen hebt over onze waterattracties, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Eindhoven is ook jouw partner voor het huren van springkussens in Best, Geldrop, Heeze, Helmond, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven.