Speelkussen Inky 8x8m huren

1 dag  150,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
8m
Breedte
8m
Hoogte
3m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
6

Omschrijving

Speelkussen Inky huren - Springkussenverhuur Eindhoven

Dit springkussen Inky lijkt natuurlijk op een..... je raad het al, octopus! Eigenlijk is het kussen een verzameling van springkussen met in het midden de de octopus Inky. Met dit kussen kom je direct in de wereld van waterflora en -fauna. Het springkussen heeft verschillende wanden waarop je kunt klimmen, glijbanen en zelfs tunnels! Zo hoeft niemand zich ook maar een moment te vervelen! Het springkussen is 8 bij 8 meter en biedt daarmee aardig wat ruimte aan meerdere kinderen tegelijkertijd. Met een bijgeleverde blower blaast u het springkussen eenvoudig op. Ook op- en afbouwservice behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Wil je een evenement of feest volledig in het thema organiseren van de onderwater wereld? Huur dan het springkussen Clownvis of het oceaanpakket van Springkussenverhuur Eindhoven. 

Springkussenverhuur Eindhoven is ook jouw partner voor het huren van springkussens in Best, Geldrop, Heeze, Helmond, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven. 

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje