Houd rekening met deze 3 dingen als je een springkussen huurt

vrijdag 6 januari 2023 door Wilfred

Bij de voorbereiding van een feest komt er veel bij kijken. Zo wil je natuurlijk dat alles goed geregeld is. Voor bijvoorbeeld een kinderfeestje is het huren van een springkussen een ideale keuze. Heb je interesse om een springkussen te huren? Dan is het ook handig om te weten waar je rekening mee moet houden. Waar je rekening mee moet houden, hebben we speciaal voor jou op een rijtje gezet. Wij wensen je alvast veel plezier!

 

1. Wat is de locatie van je feest?

Voordat je de springkussen gaat huren is het belangrijk om te weten waar je het feest gaat houden. Wij hebben namelijk verschillende soorten springkussens in verschillende soorten formaten te  huur. Wellicht hou je het feest in de achtertuin en heb je niet zoveel ruimte daarvoor. Ook voor de wat kleinere plekken hebben springkussen mogelijkheden. Dit zijn namelijk de 3 bij 2 meter springkussens. Dit is tevens het kleinste formaat wat we te huur aanbieden. Houd daarnaast ook rekening met het weer, wellicht valt er een buitje. Speciaal hiervoor hebben we ook de mogelijkheid om springkussens te huren met een dak erboven. Zo kan je er toch nog gebruik van maken. Interesse in ons aanbod? Bekijk hier onze springkussens.

2. Hoe je het springkussen gaat vervoeren

Wanneer je een keuze hebt gemaakt welke springkussen je wilt gaan huren, moet je je ook afvragen hoe je hem op de locatie gaat krijgen. Beschik je over een bus waar het springkussen in past of heb je liever dat het springkussen wordt bezorgd? Wij, van Springkussenverhuur Eindhoven zijn er om jou te helpen. Daarom bieden we ook de service voor een scherpe prijs om het springkussen zowel te brengen als op te halen. Wil je al het werk geheel uit handen geven? Dan is dit geen probleem, wij bouwen hem zelfs voor je op en bouwen hem ook weer voor je af.

 

3. Veiligheid is het belangrijkst

Heb je alles geregeld en ga je de springkussen opzetten of is hij al opgezet? Dan is het belangrijk om nog op een paar dingen te letten voordat er gebruik van wordt gemaakt. Ga na of alle bedrading en de blower netjes zijn opgeborgen, zodat er geen mensen over kunnen struikelen. Daarnaast is het verstandig om regelmatig in de gaten te houden of er genoeg lucht in het springkussen zit. Veiligheid is het belangrijkst!

 

Meer informatie

Mocht je benieuwd zijn naar ons hele assortiment? Neem gerust een kijkje op onze website en bekijk welke mogelijkheden er zijn of neem contact met ons op.


Over de auteur

Meer blogs

Een reactie toevoegen