5 tips voor leuke verjaardag spelletjes! Bekijk ons assortiment in Eindhoven

vrijdag 29 mei 2020

Het is bijna zover, het verjaardagsfeestje van je kind. Alleen heb je nog geen idee wat voor leuke activiteiten je kan doen. Wij van springkussenverhuur Eindhoven zetten de leukste verjaardagspelletjes voor je op een rijtje, zodat jij wat inspiratie op kunt doen! 

 

Sumo worstelen

Wil je een spel waarbij de kinderen kun energie lekker kwijt kunnen en op een grappige manier tegen elkaar kunnen strijden? Huur dan een sumo set. Deze set wordt geleverd met 2 pakken en een ring. Dus laat de kinderen de uitdaging aan gaan en kijk wie er het langst overeind kan blijven.

 

Broek lopen

Naast een standaard estafette, is broek lopen een hele leuke en origineel spel om te spelen met kinderen. 4 kinderen kunnen tegelijkertijd in de grote broeken stappen en samen proberen om zo snel mogelijk naar de overkant te komen. In dit pakket zitten 2 broekloop pakken, zodat ze wedstrijd kunnen houden tegen elkaar.

 

Twister

Wie kent het spel twister niet, het spel wat ieder kind in zijn jeugd wel eens heeft gespeeld. Alleen op een kinderfeestje met 8 kinderen wordt normale twister een beetje krap. Ga daarom voor de twister XXL. Deze twister is 5x5 meter en groot genoeg om met alle kinderen tegelijkertijd op te staan. Nu is alleen nog de vraag, wie is er het lenigst en blijft het langst staan.

 

Oud Hollandse spelletjes

Waarschijnlijk ken jij de spellen sjoelen, tollenbak en kegelwerpen wel. Alleen je voor je kinderen is dat ver voor hun tijd. Daarom is het des te leuker om deze spellen met hun te spelen! Voor hun zal er een wereld open gaan en zullen zich afvragen hoe het precies moeten spelen. Kan je niet kiezen welke spellen je het leukst vindt? Geen probleem, wij hebben Oud Hollands spellenpakket voor je samengesteld zodat je alle spellen kunt proberen!

 

Heb je nog vragen na aanleiding van dit artikel? Of ben je benieuwd geworden naar ons gehele assortiment? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op en dan helpen wij je graag verder!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht