5 tips voor leuke verjaardag spelletjes! Bekijk ons assortiment in Eindhoven

maandag 2 januari 2023 door Wilfred | 1 reactie

Het is bijna zover, het verjaardagsfeestje van je kind. Alleen heb je nog geen idee wat voor leuke activiteiten je kan doen. Wij, van Springkussenverhuur Eindhoven zetten de leukste verjaardagspelletjes voor je op een rijtje, zodat jij wat inspiratie op kunt doen!

 

Sumo worstelen

Wil je een spel waarbij de kinderen kun energie lekker kwijt kunnen en op een grappige manier tegen elkaar kunnen strijden? Huur dan een sumo set. Deze set wordt geleverd met 2 pakken en een mat. Dus laat de kinderen de uitdaging aan gaan en kijk wie er het langst overeind kan blijven.

sumo-worstelen-huren

 

Zak lopen

Naast een standaard estafette, is zaklopen een heel leuk en origineel spel om te spelen met de kinderen. 3 kinderen kunnen tegelijkertijd in de grote zak stappen en samen proberen om zo snel mogelijk naar de overkant te komen. Het zijn 3 zakken die aan elkaar vast zitten.

4-personen-Zaklopen-(2stuks)-huren

Twister

Wie kent het spel twister niet, het spel wat ieder kind in zijn jeugd wel eens heeft gespeeld. Alleen op een kinderfeestje met 8 kinderen wordt normale twister een beetje krap. Ga daarom voor de twister XXL. Deze twister is 5x5 meter en groot genoeg om met alle kinderen tegelijkertijd op te staan. Nu is alleen nog de vraag, wie is er het lenigst en blijft het langst staan.

Oud Hollandse spelletjes

Waarschijnlijk ken jij de spellen sjoelen,ringwerpen en dominoXL wel. Alleen voor je kinderen is dat ver voor hun tijd. Daarom is het des te leuker om deze spellen met hun te spelen! Voor hun zal er een wereld open gaan en zullen zich afvragen hoe het precies moeten spelen. Kan je niet kiezen welke spellen je het leukst vindt? Geen probleem, wij hebben een spellenpakket voor je samengesteld zodat je alle spellen kunt proberen!

 

Meer informatie

Heb je nog vragen na aanleiding van dit artikel? Of ben je benieuwd geworden naar ons gehele assortiment? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op en dan helpen wij je graag verder!


Over de auteur

Meer blogs

Reacties

test pro
maandag 2 januari 2023
test bericht
Een reactie toevoegen