Goedkoop springkussens huren in Eindhoven? Bekijk onze opties

vrijdag 6 januari 2023 door Wilfred

Het huren van een springkussen kan voor verschillende soorten evenementen geschikt zijn. Voor de een is het gemakkelijker te veroorloven dan de ander. Om deze reden hebben wij van Springkussenverhuur Eindhoven een aantal goedkope springkussens uit ons assortiment op een rijtje gezet. Van thema-springkussens tot stormbanen.

 

Springkussen boerderij met glijbaan

Springkussen boerderij is zeer geschikt voor jonge kinderen. Jonge kinderen zijn gek op kinderboerderijen en dus ook op dit springkussen. Het voordeel van dit springkussen is dat het beschikt over een dak en een glijbaan. Mocht het een regenachtige dag zijn kunnen de kinderen zonder problemen gebruik maken van dit springkussen. De afmetingen zijn 2,8 meter breed bij 3,9 meter lang, hierdoor is het geschikt om zelf op te blazen. Uiteraard is toezicht van een meerderjarig persoon geadviseerd. Voor een bedrag van €80,00 per dag inclusief BTW is dit één van de goedkoopste springkussens uit ons assortiment. Het geluk van een kind is onbetaalbaar is, maar in dit geval is dat €80,00!

 

Springkussen jungle met dak

Het springkussen jungle is een populaire uit ons assortiment. Het thema doet de kinderen denken aan alle avonturen die zijn te beleven in de jungle en kinderen gaan graag op avontuur! Net als het springkussen boerderij heeft ook dit springkussen een dak. De prijs voor het huren van dit luchtkussen is €70,00 per dag inclusief BTW. Het kinderfeestje of thema-feestje is met dit luchtkussen gegarandeerd succes.

 

Springkussen Sealife met glijbaan

Voor de liefhebben van de zee en oceaan is het springkussen Sealife de perfecte oplossing. Het luchtkussen is volledig overdekt. Het design beschikt over verschillende dieren uit de waterwereld waar de meeste kinderen gek op zijn. Met dit springkussen kunnen de kinderen helemaal hun gang gaan en zich wanen in de wereld van het water. Het springkussen heeft de volgende afmetingen: 3,1 meter lang en 2,3 meter breed. Ondanks het dak is dit springkussen te huren voor €65,00 per dag, inclusief BTW.

 

Stormbaan Turbo

Naast de velen springkussen die Springkussenverhuur Eindhoven te bieden heeft, hebben wij ook stormbanen. De Stormbaan Turbo is de goedkoopste van alle stormbanen met een afmeting van minimaal 14 meter. Met dit springkussen kunnen de kinderen en zelfs jong volwassenen estafette-races of individueel met elkaar de strijd aan gaan. Meerdere obstakels dienen te worden overwonnen om de eindstreep te halen. Deze stormbaan is maar liefst 14 meter lang en 4 meter breed. Het plezier dat dit luchtkussen met zich meebrengt is werkelijk onbetaalbaar. Echter is deze stormbaan bij Springkussenverhuur Eindhoven al te huren vanaf €220,00 per dag, inclusief BTW!

stormbaan turbo

 


Over de auteur

Meer blogs

Een reactie toevoegen