De 5 populairste springkussens van dit moment!

vrijdag 6 januari 2023 door Wilfred

De 5 populairste springkussens van dit moment!

Springkussens zijn erg populair onder kinderen om verschillende redenen. Ten eerste zien ze er leuk uit en kunnen kinderen hun energie kwijt door uren met vriendjes en vriendinnetjes te springen. Daarnaast is het een leuke activiteit om te doen tijdens een kinderfeestje, evenement of sportdag. De 5 populairste springkussens van dit moment hebben wij voor u op een rijtje gezet.

 

Springkussen mini Prinses met dak

Het prinsessen springkussen is er populair onder de jonge meiden. Als je aan een meisje vraagt wat ze later wilt worden, zeggen de meeste 'prinses'. Dit prinsessen springkussen is ideaal voor een kinderfeestje waar alle meiden verkleed komen als prinses. Laat in de uitnodig weten dat ze allemaal een prinsessenjurk mogen aantrekken van hun favoriete prinses en laat ze omtoveren met schmink. Nadat dit gebeurt is kunnen jullie je uren vermaken op dit springkussen mini prinses met dak.

Springkussen-Mini-Prinses-met-dak-4x3m-huren

 

Springkussen mini Seaworld overdekt

Het springkussen mini seaworld is ook een erg populair springkussen onder de jonge kinderen. De kinderen kunnen zich uren vermaken op dit springkussen. Naast dat dit springkussen niet al te groot is, ziet het springkussen er ook nog eens erg vrolijk uit door de kleuren en de zeedieren die erop staan. Heb je als thema 'seaworld' op het kinderfeestje? Koop dan blauwe siroop en zorg voor genoeg dolfijnen snoepjes.

Springkussen Jungle met dak

Altijd al eens als Tarzan of Jane door de jungle willen slingeren? Dan maak je met dit springkussen jungle een grote kans! Speel en spring met al je vriendjes en vriendinnetjes opzoek naar apen, olifanten, tijgers en slangen. Dit springkussen is niet alleen leuk voor een kinderfeestje, maar is ook een leuke toevoeging aan een evenement of sportdag.

 

Speelkussen multiplay circus

Naast springen vinden kinderen het ook leuk om samen te klimmen en te klauteren over obstakels. Houdt je van het circus? Dan is dit speelkussen multiplay circus een succes voor een sportieve middag. Huur dit springkussen voor een sportdag en laat de kinderen zich uren uitleven. Ze zullen zich uren kunnen vermaken op dit fantastische speelkussen. Laat ze wel de clownsschoenen uitrekken, zodat het springkussen heel blijft.

 

Speelkussen Inky klim en klauter

Onder de echt jonge kinderen is dit speelkussen Inky heel populair. Met dit kussen kom je direct in de wereld van waterflora en -fauna. Het springkussen heeft verschillende wanden, waarop je kunt klimmen, er zijn glijbanen en zelfs tunnels! De kinderen zullen zich hierop tijdens een warme zomerdag goed kunnen vermaken.

speelkussen-inky

 

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!


Over de auteur

Meer blogs

Een reactie toevoegen