Binnenkort een buitenfeest organiseren? Huur ons XL buitenspeelgoed!

woensdag 27 mei 2020

De zon heeft zijn weg gevonden en breekt steeds meer door. Tijd om dit goed te vieren met het organiseren van een buitenfeest! Niet zomaar een buitenfeest, maar een buitenfeest voor iedereen. Pak het eens iets anders aan en huur ons XL buitenspeelgoed. Maak teams, bedenk verschillende rondes, werk aan de teambuilding en sluit de middag af met een avond vol muziek en gezelligheid. Het maakt niet of je een kinderfeestje organiseert of dat je een jubileumfeestje viert een middag vol spelletjes staat garant voor tranen van het lachen en gezelligheid. 

Ga de strijd aan met je vrienden op onze twistermat van 5x5M

Gekke posities, leuke valpartijen en onmogelijke opdrachten. Dit zijn de ingrediënten voor een leuk rondje twister. Met onze speciale twistermat van 5x5meter kunnen al jouw vrienden tegelijkertijd in de meest rare en soms ongemakkelijke posities belanden. Zolang er maar één iemand overblijft om aan de schijf te draaien en om de beelden vast te leggen. Zo blijft dit moment jullie nog jaren bij.

Een voordeel van deze grote mat is dat je kunt afspreken dat de ene helft is voor de volwassenen en de andere helft voor de jongere gasten. Zo heeft iedereen een leuke tijd en hoeft niemand te wachten.

Ringwerpen of toch hoefijzer werpen?

Eén van de ouderwetste spelletjes ooit en leuk voor jong en oud. Dan heb ik het natuurlijk over hoefijzer werpen of ringwerpen. Lukt het jou of jouw team om de meeste voorwerpen in de minste beurten om de paal te gooien? Gefeliciteerd! Gaat het te makkelijk, zet de paaltjes dan verder naar achter en daag jezelf uit. Bij de uitleg over de juiste puntentelling zit bij het spel inbegrepen, dus valsspelen is uitgesloten.

Hollandse spelletjes huren voor jouw buitenfeestje

Naast ons XL buitenspeelgoed hebben wij nog veel meer spelletjes voor jou in petto. Zo kun jij meerdere spellen hurenwaarbij een goede samenwerking of juist opperste concentratie nodig is. Speel een potje voetvolley, schiet de meeste ballen in ons gatengoal of versla jouw vrienden in een potje bierpulschuiven. Genoeg opties voor een te gekke middag dus.

Het is tevens ook mogelijk om jou spelletjesmiddag uit te breiden met een springkussen, stormbaan of onze rodeostier simulator.

Heb je nog vragen over ons XL buitenspeelgoed of over onze andere prodcuten? Stel jouw vraag gerust via 06-26660841 of stuur hem op naar info@springkussenverhuur-eindhoven.nl

Alvast heel veel plezier!

Terug naar het nieuwsoverzicht