De 4 stoerste stormbanen voor kinderen!

vrijdag 6 januari 2023 door Wilfred

Stormbanen zijn een waar succes bij kinderen. Kinderen worden enthousiast van het zien van een stoere stormbaan, waar ze ook zijn. Stormbanen kunnen voor meerdere soorten evenementen worden ingezet. Denk aan een sportevenement, een thema-feestje of een kinderfeestje. Wij, van Springkussenverhuur Eindhoven hebben er velen in ons assortiment. In dit artikel benoemen wij vier stoere stormbanen voor kinderen!

 

1. Stormbaan Hindernis Track

De Stormbaan Mega is een waar spektakel. Deze stormbaan van 23 meter lang is een ideale stormbaan voor een 1 tegen 1 races. Met name voor sportieve evenementen is dit een geschikte stormbaan, maar ook voor kinderfeestjes. Tijdens kinderfeestjes zijn de kinderen namelijk zeer energiek. De stormbaan zorgt ervoor dat de kinderen al hun energie kwijt kunnen en zo zijn alle ouders ook weer blij! Met deze stormbaan is het evenement een gegarandeerd een succes! Met name het competitie-element is wat deze stormbaan zo stoer maakt.

2. Stormbaan Piraat

De Stormbaan Piraat van Springkussenverhuur Eindhoven is met zijn stoere design zeer geschikt voor ieder feest waar kinderen bij zijn betrokken. De meeste jongens maar stiekem ook veel meisjes houden van de mystiek van de piraterij. Piraten worden over heel de wereld als stoer gezien en er zijn dan ook veel films en boeken over geschreven. Bovenop de stormbaan is de mast met piratenvlag te zien, aan de zijkant steken kanonnen uit. De stormbaan is geschikt voor meerdere kinderen tegelijkertijd. De afmetingen van deze stormbaan zijn ruim 17 meter lang en 4 meter breed.

 

Stormbaan Piraat

3. Stormbaan Voetbal

De Stormbaan Voetbal is een stoere stormbaan, geschikt voor voetbal gerelateerde evenementen of kinderfeestjes. Met name voor jongens, maar tegenwoordig steeds meer voor meisjes is deze stormbaan het ultieme speelgoed. Over de gehele stormbaan zijn voetballen gevestigd en er staat een keeper. Klim en glij er helemaal op los met deze stormbaan. Met deze stormbaan weet jij pas echt te scoren! De afmetingen van deze stormbaan zijn 17 meter lang en 4 meter breed.

4. Stormbaan Western

De stoere Stormbaan Western gaat gegarandeerd scoren op het evenement. Met name voor cowboy en western-thema feestjes is dit de ultieme stormbaan. De hele stormbaan bezit de karakteristieke eigenschappen van de westerns van vroeger. Niet alleen de kinderen, maar ook de volwassenen krijgen een lach op hun gezicht bij het zien van deze stormbaan. Huur deze stormbaan en waan je weer helemaal terug in die tijd! Net als de voorgaande stormbanen is deze ook 17 meter lang en 4 meter breed.

stormbaan western

 

Meer informatie

Mocht je na het lezen van dit blog nog vragen hebben. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van de klantenservice. Zij helpen je graag verder!


Over de auteur

Meer blogs

Een reactie toevoegen