Tafelvoetbal huren

1 dag  100,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
135 cm
Breedte
77 cm
Hoogte
90 cm
Stroombehoefte
220V
Aantal gebruikers
4

Omschrijving

Tafelvoetbal huren - Springkussenverhuur Eindhoven

Het tafelvoetbalspel is een absolute klassieker onder de spellen! Spelers nemen plaats aan weerszijden van de tafel en het is mogelijk om met twee spelers per team te spelen. Het doel is om als eerste 10 doelpunten te scoren bij de tegenstander en zo de overwinning te behalen. Maar vergeet niet dat verdedigen net zo belangrijk is als aanvallen om te voorkomen dat de tegenstander punten scoort.

Bij evenementen kan het tafelvoetbalspel gespeeld worden met een geld inworp, wat het extra spannend maakt. Voor particulier gebruik is het ook mogelijk om het spel te spelen zonder geld inworp.

Dit spel is perfect geschikt voor sportevenementen, EK's of WK's en dompelt jou en jouw gasten direct onder in de voetbalsfeer. Dus waar wacht je nog op? Zet de tafel op, kies jouw team en laat het spel beginnen!

Springkussenverhuur Eindhoven is ook jouw partner voor het huren van springkussens in Best, Geldrop, Heeze, Helmond, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven.