Stretchtent 10x25m

Aantal:

2.565,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Stretchtent 10x25m
>
  • Stretchtent 10x25m
<

Producteigenschappen

Lengte
10m
Breedte
25m
Op- en afbouwadvies
Op- en afbouw zit in de prijs
Aantal gebruikers
250

Omschrijving

Stretchtent 10x25m huren - Springkussenverhuur Eindhoven

 

Voor wie een grootschalige bruiloft, bedrijfsevenement of een andere feestelijke gelegenheid wil vieren, hebben wij bij Springkussenverhuur Eindhoven de ultieme oplossing: onze grootste stretchtent uit het assortiment, namelijk de indrukwekkende stretchtent van 10x25m. Deze ruime tent biedt plaats aan circa 250 gasten en garandeert een onvergetelijke sfeer.

Stap in de wereld van pure magie en huur deze stretchtent om jullie evenement naar een hoger niveau te tillen. De ruimte en allure van de tent zorgen ervoor dat jullie gasten zich betoverd zullen voelen. Of het nu gaat om een uitbundige dansvloer, comfortabele zitplaatsen of een prachtig gedekte tafel, met deze stretchtent hebben jullie alle ruimte en mogelijkheden om jullie feestelijkheden tot in de puntjes te verzorgen.

Bij Springkussenverhuur Eindhoven begrijpen we dat jullie speciale gelegenheid perfect moet verlopen. Daarom staan wij garant voor een vlekkeloze service. Ons team zorgt voor een professionele opzet en afbraak van de stretchtent, zodat jullie je volledig kunnen richten op het genieten van dit unieke moment. Vertrouw op onze expertise en kies voor de grandeur van de grootste stretchtent van Springkussenverhuur Eindhoven

 

Al onze prijs zijn inclusief BTW en opbouw/afbouw.

Wilt u er ook een mooie houten vlondervloer bij huren? Ga naar beneden op deze pagina om dit toe te voegen: Houten Tentvloeren.

Eigenschappen van de stretchtenten:

  • In velen vormen en afmetingen te moduleren,
  • 450 gram/m2 hi-tech flexibel materiaal,
  • Brandcertificaat M2 klasse,
  • Hoge UV index: 8
  • Zware waterproof polymere coating,
  • De palen kunnen op verschillende plaatsen geplaatst worden,
  • Geschikt tot windkracht 7.

Heeft u nog vragen over deze mooie tenten? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Springkussenverhuur Eindhoven is ook jouw partner voor het huren van springkussens in Best, Geldrop, Heeze, Helmond, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven.