Stretchtent 10x15m

Aantal:

1.450,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Stretchtent 10x15m
>
  • Stretchtent 10x15m
<

Producteigenschappen

Lengte
10m
Breedte
15m
Op- en afbouwadvies
Op- en afbouw zit in de prijs
Aantal gebruikers
150

Omschrijving

Stretchtent 10x15m huren - Springkussenverhuur Eindhoven

 

Bij een bijzondere gelegenheid zoals een bruiloft of jubileum is een gewone tent simpelweg niet voldoende. Daarom bieden wij bij Springkussenverhuur Eindhoven speciale stretchtenten die perfect aansluiten bij de sfeer die jullie willen creëren. Met het elegante beige doek en de houten palen wordt er een gezellige en open sfeer gerealiseerd, waardoor jullie speciale dag nog specialer wordt. Voor onze 10x15m stretchtent hebben jullie een vrije ruimte nodig van minimaal 12x17 meter, zodat er voldoende plaats is voor jullie gasten om te genieten.

Bij Springkussenverhuur Eindhoven nemen we graag de organisatie uit jullie handen. Ons ervaren team zorgt ervoor dat de stretchtent vakkundig wordt opgezet en afgebouwd, zodat jullie je volledig kunnen focussen op het vieren van jullie speciale gelegenheid. Bovendien leveren wij de tenten altijd inclusief een brandveiligheidscertificaat, zodat jullie met een gerust hart kunnen feestvieren. Laat jullie bruiloft of jubileum echt memorabel worden met een van onze unieke stretchtenten.

 

Al onze prijs zijn inclusief BTW en opbouw/afbouw.

Wilt u er ook een mooie houten vlondervloer bij huren? Dit kunt u er eenvoudig bijbestellen zodat u zorgeloos kunt genieten van jullie speciale dag. 

Eigenschappen van de stretchtenten:

  • In velen vormen en afmetingen te moduleren,
  • 450 gram/m2 hi-tech flexibel materiaal,
  • Brandcertificaat M2 klasse,
  • Hoge UV index: 8
  • Zware waterproof polymere coating,
  • De palen kunnen op verschillende plaatsen geplaatst worden,
  • Geschikt tot windkracht 7.

Heeft u nog vragen over deze mooie tenten? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Springkussenverhuur Eindhoven is ook jouw partner voor het huren van springkussens in Best, Geldrop, Heeze, Helmond, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven.