Stormbaan Mega 23m

Aantal:

325,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Stormbaan Mega 23m
>
  • Stormbaan Mega 23m
<

Producteigenschappen

Lengte
24m
Breedte
3,6m
Hoogte
4,8m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
4x1100watt
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Stormbaan mega 23 meter huren - Springkussenverhuur Eindhoven

Wij hebben diverse stormbanen in ons assortiment die we een leuke naam hebben gegeven op basis van het uiterlijk van de baan, maar deze stormbaan noemen we gewoon Stormbaan Mega van 23 meter. De reden daarvoor is natuurlijk dat deze stormbaan extreem lang is: je zult niet zonder te hijgen aan de andere kant van de baan aankomen. Als je deze baan wilt huren, is het natuurlijk wel van belang dat je voldoende ruimte hebt om de baan een plekje te kunnen geven.

De Stormbaan is zoals gezegd 23 meter lang en daarnaast 4 meter breed en 5 meter hoog. Verder is deze gemakkelijk op de blazen met een elektrische ventilator. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan horen wij het graag.

Liever een stormbaan volledig in thema? Neem dan snel een kijkje op onze stormbanen pagina, hier vind je alle beschikbare stormbanen. 

Springkussenverhuur Eindhoven is ook jouw partner voor het huren van springkussens in Best, Geldrop, Heeze, Helmond, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven. 

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

150,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje