Springkussen Saloon 5x4m

1 dag  95,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
5m
Breedte
4m
Hoogte
5,2m
Overdekt
Ja
Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
8

Omschrijving

Springkussen Saloon 5x4m huren - Springkussenverhuur Eindhoven

Ben je op zoek naar een echt stoer springkussen met een uniek thema? Dan is het Springkussen Saloon 5x4 meter van Springkussenverhuur Eindhoven precies wat je zoekt! Dit springkussen is namelijk geïnspireerd op het Wilde Westen en biedt ruimte aan maar liefst 8 kinderen. Het is een echte eye-catcher en zorgt voor een sfeervolle toevoeging aan elk feest of evenement.

Het opzetten van het springkussen is heel eenvoudig dankzij de bijgeleverde elektrische blower. Maar als je het jezelf nog makkelijker wilt maken, dan kun je ook kiezen voor onze bezorg- en opbouwoptie. Onze medewerkers zorgen dan dat het springkussen precies op tijd op de juiste plek staat en dat het weer opgeruimd wordt.

Heb je nog vragen over het Springkussen Saloon 5x4 meter of over onze andere springkussens? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze voor jouw feest of evenement.

Springkussenverhuur Eindhoven is ook jouw partner voor het huren van springkussens in Best, Geldrop, Heeze, Helmond, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje