Springkussen Multiplay Ijsbeer 5x4

Aantal:

125,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Springkussen Multiplay Ijsbeer 5x4
>
  • Springkussen Multiplay Ijsbeer 5x4
<

Producteigenschappen

Lengte
6,9m
Breedte
5,4m
Hoogte
6,4m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
1x 1500w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
8

Omschrijving

Springkussen multiplay Ijsbeer 5x4  huren - Springkussenverhuur Eindhoven

Ben jij op zoek naar een springkussen met een winters thema?

Beleef een onvergetelijk avontuur met ons betoverende Multiplay springkussen in winterthema! Dit prachtige springkussen biedt kinderen de ultieme speelervaring, met volop mogelijkheden om te springen, klimmen en glijden. Het unieke ontwerp, voorzien van twee ingangen en een glijbaan in het midden, maakt het tot een absolute eyecatcher. Binnenin het springkussen zijn diverse kleurrijke 3D-objecten geplaatst, waar kinderen overheen kunnen kruipen en onderdoor kunnen glijden.

Maak je geen zorgen over regenachtige dagen, want dit springkussen is volledig overdekt en kan dus in alle weersomstandigheden worden gebruikt. Dankzij de strategisch geplaatste netten kunnen ouders gemakkelijk toezicht houden op hun kinderen terwijl ze zich uitleven. We hebben aan alles gedacht om ervoor te zorgen dat zowel kinderen als ouders een geweldige dag beleven met ons Multiplay springkussen in ijsthema.

Springkussenverhuur Eindhoven is ook jouw partner voor het huren van springkussens in Best, Geldrop, Heeze, Helmond, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven. 

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

85,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje