Springkussen Multiplay Beach 5x4.5 huren

1 dag  115,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
5
Breedte
4.5
Hoogte
4.5
Overdekt
Ja
Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is gemakkelijk zelf op en af te bouwen
Aantal gebruikers
7
Zelf ophalen niet mogelijk
Nee

Omschrijving

Springkussen Multiplay Beach met 2x glijbaan 4,6x4m huren  - Springkussenverhuur Eindhoven

Een dubbele glijbaan in een mulitplay, hoe gaaf is dat! Dit geweldig nieuwe Multiplay Beach kussen met twee glijbanen zal met groot gejuich ontvangen worden. Het oogt vrolijk, fris en zomers, hoe mooi kan springen zijn. Zijn de kinderen fan van klauteren en glijen? Huur dan het springkussen Beach met glijbaan 4,6x4m bij Springkussenverhuur Eindhoven! Het springkasteel is voorzien van alles wat met de zomer en de zon te maken heeft. Het springkussen is gemakkelijk zelf op te zetten met de elektrische blower die erbij wordt geleverd. Natuurlijk is het ook mogelijk om het springkussen door ons te laten bezorgen en ook te laten op- en afbouwen. Deze optie kun je zelf selecteren voor een kleine meerprijs.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben over springkussen beach met glijbaan 4,6x4m. Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Eindhoven is ook jouw partner voor het huren van springkussens in Best, Geldrop, Heeze, Helmond, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven. 

Extra Productopties

1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje