Springkussen Feest 5x4m

1 dag  95,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
5,2m
Breedte
4m
Hoogte
5,5m
Overdekt
Ja
Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
10

Omschrijving

Springkussen Feest met dak 5x4m huren - Springkussenverhuur Eindhoven

Het springkussen feest met dak is 5 meter lang en 4 meter breed. Dit springkussen heeft de vrolijkste kleuren en heeft van top tot teen een feestsfeer, hierdoor is het luchtkussen geschikt voor elk feest of evenement.

Er zijn meerdere ballonnen afgebeeld en ook staat er duidelijk dat er gefeest moet worden. Dit springkussen is overdekt en is dus ideaal voor als het weer een keer tegenzit. Het feestvarken bovenop de tent lacht je al zwaaiend toe! Waar wacht je nog op? Deze feesttent hoef je zelf niet op te blazen. Het springkussen is namelijk eenvoudig binnen een minuut op te blazen met de bijgeleverde blower. Ook is er de mogelijkheid om het kussen door ons op te laten zetten en af te laten breken tegen een kleine vergoeding.

Om het feest af te maken kun je er natuurlijk ook nog voor kiezen om jullie gasten te trakteren op zelfgemaakte popcorn of suikerspinnen. Hiervoor verhuren wij funfood machines. 

Springkussenverhuur Eindhoven is ook jouw partner voor het huren van springkussens in Best, Geldrop, Heeze, Helmond, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven. 

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje