Sportboarding / Voetbalveld huren

1 dag  125,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
15m
Breedte
10m
Hoogte
2,5m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
10

Omschrijving

Sportboarding / Voetbalveld huren - Springkussenverhuur Eindhoven 

Met het huren van deze innovatieve sportboarding is het gebruik van jassen of truien als doelpalen verleden tijd. Dankzij deze unieke oplossing kun je nu genieten van een potje voetbal met je vrienden en vriendinnen. Het enige wat je hoeft te doen is de boarding meenemen naar een open ruimte, zoals een pleintje of grasveld, en deze op te blazen met de bijgeleverde elektrische ventilator. Of je nu een pro bent of gewoon lekker wilt spelen met vrienden, met deze sportboarding is alles mogelijk.

Met een afmeting van 15 meter in lengte en 10 meter in de breedte, biedt deze sportboarding genoeg ruimte voor een echt voetbalfeest. Mocht je hulp nodig hebben bij het opblazen, dan staan onze medewerkers voor je klaar.

Naast de sportboarding verhuren wij nog veel meer voetbalattracties, dus bekijk gerust ons assortiment voor meer inspiratie. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Eindhoven is ook jouw partner voor het huren van springkussens in Best, Geldrop, Heeze, Helmond, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje