Spektakel Pakket

1 dag  725,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
Klik voor de afmetingen op het product
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
6x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
18

Omschrijving

Spektakel pakket huren - Springkussenverhuur Eindhoven

Ben jij op zoek naar iets unieks, stoers en MEGA GAAFs? Dan is ons spektakel pakket precies wat je zoekt! Dit pakket bestaat uit vier adembenemende activiteiten die zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Het eerste onderdeel is sumo worstelen, waarbij jij je in een speciaal pak hijst en de uitdaging aangaat om te bewijzen wie de sterkste is. Het tweede onderdeel is levend tafelvoetbal, wat garandeert dat er veel gelachen wordt terwijl jij en je team proberen te scoren bij de tegenstander.

Ons derde onderdeel is de klimtoren aap, waarbij snelheid en behendigheid getest worden bij het bereiken van de top. Als laatste voegen we onze spectaculaire stormbaan mega toe, die 23 meter lang is en vol uitdagingen zit.

Durf jij de uitdaging aan? Huur dan nu direct ons spektakel pakket, geschikt voor buurtfeesten, zeskampen en vrijgezellenfeesten. Onze op- en afbouwservice is beschikbaar voor een zorgeloze ervaring.

Heb je nog vragen over ons spektakel pakket? Neem gerust contact op met onze medewerkers, die altijd klaar staan om je te helpen!

Springkussenverhuur Eindhoven is ook jouw partner voor het huren van springkussens in Best, Geldrop, Heeze, Helmond, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven.

Extra Productopties

1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje


1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje