Partytent 4x8m huren

Aantal:

85,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Partytent 4x8m huren
>
  • Partytent 4x8m huren
<

Producteigenschappen

Lengte
4m
Breedte
8m
Hoogte
3,2m
Overdekt
Ja
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.

Omschrijving

Partytent 4x8 m huren - Springkussenverhuur Eindhoven

Onze 4x8 partytent biedt meer dan genoeg ruimte voor jouw volgende feestje. Met een oppervlakte van 32m² kun je met ongeveer 50 personen feestvieren, en er is nog wat extra ruimte voor statafels of heaters. Deze partytent is uitgerust met de modernste technologieën, zodat je zowel bij warme als koude temperaturen kunt genieten. Binnen 45 minuten staat de tent klaar dankzij de duidelijke handleiding en zijwanden die worden meegeleverd. Huur de tent voor 3 dagen, haal hem op, gebruik hem en breng hem weer terug. De partytent is gemakkelijk te vervoeren met een normale personenauto (de langste deel is 220 cm). Laat jouw volgende feestje onvergetelijk worden met de 4x8 partytent!

Liever een ander formaat tent of vragen over het huren van een partytent? Neem vrijblijvend contact met ons op, onze medewerkers helpen je graag verder. 

Springkussenverhuur Eindhoven is ook jouw partner voor het huren van springkussens in Best, Geldrop, Heeze, Helmond, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven.

Extra Productopties