Kussengevecht huren

1 dag  125,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
5m
Breedte
5m
Hoogte
2m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
1x1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Kussengevecht luchtkussen huren -  Springkussenverhuur Eindhoven

Ben je op zoek naar een unieke en spannende activiteit voor je volgende slaapfeestje? Dan is ons kussengevecht luchtkussen precies wat je zoekt! In plaats van zomaar iemand te slaan met een kussen in het donker, kun je nu op een veilige manier een kussengevecht aangaan. Daag iemand uit en klim op de balk boven het luchtkussen, om vervolgens je tegenstander uit balans te slaan en hem of haar naar beneden te laten vallen. Maar geen zorgen, je wordt opgevangen door het zachte luchtkussen, zodat er geen gewonden zullen vallen.

Ons kussengevecht luchtkussen is 5 meter lang en 5 meter breed, en gemakkelijk op te blazen met een elektrische ventilator. Mocht je hulp nodig hebben bij het opzetten, laat het ons dan gerust weten. Naast dit kussengevecht luchtkussen verhuren wij nog veel meer attracties, bekijk gerust ons assortiment. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact op met een van onze medewerkers, zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Eindhoven is ook jouw partner voor het huren van springkussens in Best, Geldrop, Heeze, Helmond, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje