Dierenpakket huren

1 dag  575,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
Klik voor de afmetingen op het product
Stroombehoefte
5x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
19

Omschrijving

Dierenpakket huren - Springkussenverhuur Eindhoven

Ben jij op zoek naar een uniek uitje voor jouw dierenvrienden? Wij bieden jou dan het perfecte verhuurpakket aan! Onze gaafste luchtkussens in dierenthema zijn speciaal voor jullie ontworpen. Ideaal om te huren tijdens dierendag of op basisscholen. Het pakket bestaat uit 4 springkussens die de hoofdrol spelen in deze thematische ervaring.

Met het pakket haal je niet alleen vermaak voor kinderen in huis, maar ook voor volwassenen. Je zult versteld staan van ons springkussen Koetje 5x4m, het speeleiland Inky 8x8m, de uitdagende trekrodeo stier en de spectaculaire 18 meter lange Stormbaan Safari.

Laat je gerust ontzorgen en laat ons de op- en afbouw verzorgen, en de luchtkussens bezorgen bij jou op locatie. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen en eventuele vragen over het dierenpakket te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Springkussenverhuur Eindhoven is ook jouw partner voor het huren van springkussens in Best, Geldrop, Heeze, Helmond, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven. 

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje