Circus Pakket

Aantal:

375,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Circus Pakket discountoverlay
>
  • Circus Pakket
<

Producteigenschappen

Lengte
Klik voor de afmetingen op het product
Stroombehoefte
3x 1100w & 1x 1500w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
30

Omschrijving

Circuspakket huren - Springkussenverhuur Eindhoven

Ben jij op zoek naar een feestelijk evenement waar kinderen urenlang plezier kunnen beleven? Dan mag het opwindende circuspakket niet ontbreken! Met onze unieke verzameling van diverse toffe springkussens in circus thema zullen kinderen uren speelplezier beleven. Dit pakket bevat het springkussen Mini Circus 3x2m met dak, de Multiplay Circus, de Funny Circus met dak en de Multiplay Clown 6x5m.

Niet alleen krijg je uren speelplezier, maar ook nog een leuke korting als bonus! Wij bieden ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze handige bezorgservice en het op- en afbouwen van het springkussen door ons team.

Bekijk ons assortiment voor meer voordeelpakketten en maak je feest nog speciaal en uniek! Mocht je vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze vriendelijke medewerkers die je graag verder helpen.

Springkussenverhuur Eindhoven is ook jouw partner voor het huren van springkussens in Best, Geldrop, Heeze, Helmond, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven.

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

85,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

75,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje