Boerderij Pakket huren

1 dag  415,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
Klik voor de afmetingen op het product
Stroombehoefte
4x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
17

Omschrijving

Boerderijpakket huren - Springkussenverhuur Eindhoven

Ben je op zoek naar de perfecte aanvulling voor je boerderij-geïnspireerde feest of evenement? Kijk dan eens naar ons unieke boerderijpakket! Dit pakket biedt 3 fantastische luchtkussens aan voor een ongeëvenaard betaalbare prijs. Het bevat het Springkussen Boerderij met glijbaan, het leuke Springkussen Koetje 5x4m en de uitdagende Stormbaan Boerderij van 17 meter lang.

Dankzij dit pakket heb je alles in huis voor een onvergetelijke dag vol plezier. Daarbij kun je ook nog gebruik maken van onze bezorgservice en onze mogelijkheid om het springkussen op- en af te bouwen.

Bovendien verhuren wij nog veel meer voordelige pakketten. Bekijk ons uitgebreide assortiment om te zien wat nog meer mogelijk is!

Voor meer informatie, aarzel niet om contact op te nemen met een van onze deskundige medewerkers. Zij staan altijd voor je klaar om je verder te helpen!

Springkussenverhuur Eindhoven is ook jouw partner voor het huren van springkussens in Best, Geldrop, Heeze, Helmond, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven.

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje