Bloklopen

1 dag  30,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Bloklopen huren - Springkussenverhuur Eindhoven

Ben je op zoek naar een uniek en uitdagend spel voor jouw zeskamp? Dan is Springkussenverhuur Eindhoven dé plek voor jou! Wij verhuren het spel bloklopen, waarbij 2 deelnemers op grote blokken lopen en proberen zo snel mogelijk van A naar B te komen. Dit kan zowel individueel als in teamverband gespeeld worden. Ons pakket bevat 2 sets bloklopen, geschikt voor 1 persoon per set.

Maar dat is nog lang niet alles, want bij Springkussenverhuur Eindhoven hebben wij nog veel meer leuke en uitdagende zeskampspellen. Van springkussens tot een grote stormbaan, wij hebben het allemaal. Bekijk ons assortiment op onze website voor meer informatie.

Heb je vragen over het bloklopen of over onze andere spellen? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag verder bij het maken van de perfecte keuze voor jouw zeskamp. Springkussenverhuur Eindhoven, voor een onvergetelijke zeskamp!

Springkussenverhuur Eindhoven is ook jouw partner voor het huren van springkussens in Best, Geldrop, Heeze, Helmond, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven.

Extra Productopties

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 15,00

incl. BTW

Huurmandje