Beerpong tafel

Aantal:

30,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Beerpong tafel
>
  • Beerpong tafel
<

Omschrijving

Beerpong tafel huren Eindhoven - Springkussenverhuur Eindhoven

Een onvergetelijke belevenis waar bier drinken een must is, wie wil dat nou niet? Springkussenverhuur Eindhoven biedt jou de mogelijkheid om de beerpong tafel te huren voor jouw volgende feestje. Het spel werkt als volgt: zet aan elke kant van de tafel 10 (of meer) bekers neer, vul de bekers en begin met gooien! Wanneer je de bal in de beker van de tegenstander gooit, moet hij of zij de beker leeg drinken. Kan jij als eerste alle 10 de bekers van de tegenstander wegschieten? Wie weet word jij de bierpong king of queen! Let wel op: de beerpong tafel wordt geleverd zonder bekers en balletjes, deze kun je er los bij bestellen.

Naast de beerpong tafel biedt Springkussenverhuur Eindhoven nog veel meer spellen aan. Bekijk hiervoor ons assortiment! Mocht je nog vragen hebben over de beerpong tafel, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Eindhoven is ook jouw partner voor het huren van springkussens in Best, Geldrop, Heeze, Helmond, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven.

 

Extra Productopties