Base Jump 13x8m

Aantal:

320,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Base Jump 13x8m
>
  • Base Jump 13x8m
  • Base Jump 13x8m
  • Base Jump 13x8m
<

Producteigenschappen

Lengte
13m
Breedte
3,6m
Hoogte
7,5m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
2x 1100w
Op- en afbouwadvies
Wij adviseren om dit product door ons te laten op- en afbouwen.
Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Basejump 13x8m huren - Springkussenverhuur Eindhoven

Ben jij klaar voor de ultieme uitdaging? Laat je adrenaline stijgen met onze indrukwekkende basejump van 13x8m hoog van Springkussenverhuur Eindhoven. Vanaf de top van het springkussen zal de hoogte pas echt duidelijk worden, maar wij garanderen je dat het de moeite waard is.

Heb je geen ervaring met het opzetten van zo'n grote basejump? Geen probleem! Onze medewerkers van Springkussenverhuur Eindhoven helpen je graag met het opzetten tegen een kleine vergoeding. Onze voorkeur gaat uit naar een grasveld in de regio Eindhoven, maar mocht de situatie anders zijn, neem dan gerust contact op met Springkussenverhuur Eindhoven om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je meer weten over onze indrukwekkende basejump van 13x8m hoog in Eindhoven? Neem dan gerust contact op met Springkussenverhuur Eindhoven en onze medewerkers helpen je graag verder met al je vragen. Durf jij de uitdaging aan? Boek nu je basejump bij Springkussenverhuur Eindhoven.

Springkussenverhuur Eindhoven is ook jouw partner voor het huren van springkussens in Best, Geldrop, Heeze, Helmond, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven.

 

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

150,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje