Airhockeytafel huren

1 dag  100,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
163 cm
Breedte
107 cm
Hoogte
63 cm
Stroombehoefte
220V
Aantal gebruikers
2
Zelf ophalen niet mogelijk
Nee

Omschrijving

Airhockey Tafel huren - Springkussenverhuur Eindhoven

Bij Springkussenverhuur Eindhoven heb je de mogelijkheid om een professionele airhockeytafel te huren en te genieten van een bekend en vermakelijk spel. Het doel van dit spel is om de puck bij de tegenstander in het doel te schuiven terwijl er lucht vanuit de onderkant van het speelveld wordt geblazen, waardoor de puck snel en moeiteloos naar de overkant glijdt. Wie van de spelers weet de meeste punten te scoren tegen zijn of haar tegenstander?

Dit spel is geschikt voor jong en oud en biedt urenlang speelplezier. Voor particulieren is het spel gratis te spelen, terwijl het ook beschikbaar is voor verhuur op feesten en evenementen waar wel een geldinzet vereist is.

De airhockeytafel kan niet zelf worden opgehaald, dus transportkosten zijn verplicht. Nadat je de tafel hebt aangesloten op een stroompunt, kan het spel beginnen en kan iedereen genieten van het plezier dat het spel biedt.

Springkussenverhuur Eindhoven is ook jouw partner voor het huren van springkussens in Best, Geldrop, Heeze, Helmond, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven.