Opblaasbare Escaperoom

1 dag  350,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
10m
Breedte
7m
Hoogte
2.5m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
2x 1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product kan enkel door ons geplaatst worden.
Aantal gebruikers
8

Omschrijving

Opblaasbare Escaperoom huren - Springkussenverhuur Eindhoven

Ben je op zoek naar een unieke en uitdagende escaperoom voor jouw evenement in Eindhoven? Springkussenverhuur Eindhoven biedt de oplossing met onze mobiele, opblaasbare escaperoom. Deze unieke attractie is geschikt voor iedereen vanaf 13 jaar en zorgt voor een onvergetelijke beleving.

Het verhaal: Jullie zijn te laat begonnen met studeren en het benodigde studieboek is nergens te krijgen. Jullie besluiten om in te breken in de bibliotheek om het boek alsnog te bemachtigen. Maar let op, jullie hebben slechts 60 minuten om te ontsnappen uit deze bibliotheek. Durf jij deze uitdaging aan?

Onze escaperoom bestaat uit 5 kamers en we leveren standaard een geluidssysteem mee om de beleving nog realistischer te maken. Het spel kan gespeeld worden met 1 tot 8 personen. Onze opblaasbare attractie is 10x6x2,5 meter groot en is ook geschikt voor binnenlocaties met een grote ruimte.

 

Onze escaperoom is perfect voor middelbare en hoge scholen, met uitdagende puzzels die geschikt zijn voor leeftijden vanaf 13 jaar. Onze prijzen zijn inclusief 1-maal uitleg, bezorging*, opzetten en afbreken. Wij bieden ook de mogelijkheid om de escaperoom op onze activiteitenlocatie in Liessel te spelen.

  • 1 dag – €350,-
  • 3 dagen – €650,-
  • 5 dagen – €1000,-
  • 7 dagen – €1250,-

Voor meer informatie of vragen, neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag verder!

*Bezorging in regio Eindhoven, daarbuiten worden extra transportkosten berekend.

Springkussenverhuur Eindhoven is ook jouw partner voor het huren van springkussens in Best, Geldrop, Heeze, Helmond, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven.

 

Extra Productopties

1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 85,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 75,00

incl. BTW

Huurmandje