Zwembad 6m Rond

Aantal:

49,99

1 dag 

Excl. BTW

60,49

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Zwembad 6m Rond
>
  • Zwembad 6m Rond
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
5x5 meter
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
onbeperkt
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Gemakkelijk zelf op te bouwen
Transportmaat Transportmaat
0,5 x 1,10 meter
Gewicht Gewicht
72kg
Leeftijd Leeftijd
alle leeftijden

Omschrijving

Een zwembad mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een spelletjesmiddag, kinderfeestje of zeskamp?! Daarom biedt Populair Boekel ook een zwembad aan, die je per dag kunt huren. Dat scheelt weer opslag en een hoop gedoe!

Het voordeel van dit zwembad is dat hij rond is en zachte randen heeft. Dit betekent dat je er makkelijk in kan glijden en je niet kan stoten tegen harde balken of punten.

Wij raden u aan om de attracties op zachte ondergrond te plaatsen, denk hierbij aan gras. Mocht dit niet het geval zijn dan raden wij u aan om voor een valdempende ondergrond te zorgen denk hierbij aan een Valmat die u bij ons kut huren. Is het een ander soort ondergrond? denk hierbij aan kunstgras, steen of beton.. dan verhuren wij ook zandzakken   van 20 kg om de attractie mogelijk aan te bevestigen, het is ook mogelijk de attractie te bevestigen aan vast straatmeubilair zoals boom, lantaarnpaal, hekwerk etc.  Om je zo goed mogelijk op weg te helpen, kunt u het beste alvast even de veiligheidsinstructies doornemen. 

Onze opblaasbare attracties worden geleverd standaard geleverd met de juiste aantal blowers, die tijdens gebruik van de attractie constant aan dient te blijven staan. Qua stroombehoefte kunt u het aansluiten op een normale stopcontact á 230v. Heeft u geen Stroomhaspel, geen probleem deze kunt u er bijhuren. Bij vragen kunt u altijd Contact opnemen met ons! We kijken dan graag samen met u naar een passende attractie en verdere mogelijkheden.

Extra Productopties

9,99

1 dag

Excl. BTW

12,09

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

14,99

1 dag

Excl. BTW

18,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

4,99

1 dag

Excl. BTW

6,04

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

7,95

1 dag

Excl. BTW

9,62

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Afmetingen DxBxH 0,2 x 0,5 x 0,1

Een beoordeling toevoegen