Zeskamppakket XL

Aantal:

632,23

van 

Excl. BTW

578,51

1 dag 

Excl. BTW

700,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Zeskamppakket XL discountoverlay
>
  • Zeskamppakket XL
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
20+
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren op/afbouw af te nemen
Stroombehoefte Stroombehoefte
6x1100watt (230)
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Zeskamppakket XL huren - Met dit toffe pakket heb je gegarandeerd een ludieke en sportieve zeskamp, natuurlijk is dit zeskamppakket ook zeer geschikt voor leuke sportdagen óf de laatste schooldag. Dit pakket bevat diverse spellen, een stormbaan en natuurlijk een kletsnatte waterattractie. Huur dit pakket dus zeer als je verzekerd wilt zijn van een afwisselend programma. 

 

Het eerste luchtkussen in dit pakket is de Bungeeball. Dit spel wordt individueel gespeeld. Een speler van elk team wordt aan een elastiek vastgemaakt, vervolgens is het de bedoeling dat je de bal in het basketnet weet te werpen. Wie weet zijn richtingsgevoel te combineren met de juiste kracht en balans en scoort de meeste punten?

Een zeskamp kan natuurlijk niet zonder een kletsnatte waterattractie! Daarom vindt je de Water Evenwichtsbalk in dit pakket. 2 spelers nemen plaats op de balk, wie weet de ander als eerste van de balk af te duwen en zorgt ervoor dat de tegenstander een nat pak haalt? Voel jij al nattigheid?

Kom erachter wie het sterkste team is met de Bungeerun. Iedere speler wordt vastgemaakt aan een elastiek, vervolgens dienen de spelers zo ver mogelijk te rennen en op die plek een gekleurde klitteband vast te maken. Na 3 rondes weten jullie eindelijk wie de sterkste speler is!

Als je dit zeskamppakket huurt, mag een klassiek teamspel natuurlijk niet ontbreken, wat dacht je van de altijd hilarische Skippyslangen. Klaar voor de start? Af! Welk team is het snelst over de finisch en wint deze teamopdracht?

Met de Sumo pakken wordt er bekeken wie er het sterkste en meest behendig is, want zeg nu zelf, kun jij nog opstaan als je een Sumo pak aanhebt?

Het grootste luchtkussen in dit pakket is de Stormbaan Mega. Op deze hindernisbaan kan er tussen de teams gestreden worden wie het snelste is. De baan is 21 meter lang en bevat over dubbel parcours, ieder team heeft dus zijn eigen kant. Welk team is als snelste aan de overkant en wint deze ronde?

Voor het huren van zeskamp spellen voor een sportdag of schooldag ben je bij Springkussenverhuur Eindhoven aan het juiste adres! Vragen over dit pakket? Stel ze gerust, wij helpen je graag!

Extra Productopties

4,13

1 dag

Excl. BTW

5,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

82,65

1 dag

Excl. BTW

100,01

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen