Water attracties

Buikschuifbaan Haai 22 meter
Afmetingen DxBxH
22 x 2,5 x 4 meter
Aantal gebruikers
onbeperkt
Leeftijd
alle leeftijden
1 dag
104,95
Excl. BTW
1 dag
126,99
incl. BTW

Waterattracties te huur - Springkussenverhuur Eindhoven

Op zoek naar een leuke waterattractie? Dan ben je bij Springkussenverhuur Eindhoven op het juiste adres. Wat dacht je van een buikschuifbaan, waar je om de beurt over de baan heen gaat. Natuurlijk op je buik! De waterattracties zijn ideaal in te zetten voor een feest of evenement waar kinderen aanwezig zullen. Naast de verhuur van waterattracties, verhuren wij ook andere feestmaterialen om het feest tot een succes te brengen. Denk bijvoorbeeld aan springkussens of stormbanen, alles is mogelijk!

 

Waarom je voor ons kiest

De redenen waarom je ervoor kiest om bij ons je feestmaterialen te huren:

  • Breed assortiment
  • Hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen
  • Snelle en klantvriendelijke service
  • Wij komen onze afspraken altijd na

 

We hebben niet alleen een heel uitgebreid assortiment maar we bieden bij Springkussenverhuur Eindhoven ook nog een uitstekende service aan! We kunnen de producten bij je thuisbezorgen, de attracties op- en afbouwen en we bieden zelfs begeleiding op maat aan!

 

Vragen over waterattracties

Heb je vragen over onze waterattracties of een van onze producten? Neem gerust contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Nederland. De medewerkers van de klantenservice staan je graag te woord en helpen je bij het maken van de juiste keuze voor jouw feest of evenement.