voetbaldarts/puntenschieten

Aantal:

99,95

1 dag 

Excl. BTW

120,94

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Voetbaldarts/puntenschieten
>
  • Voetbaldarts/puntenschieten
  • Voetbaldarts/puntenschieten
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
4 x 1,45 x 4,50
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
onbeperkt
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Gemakkelijk zelf op te bouwen
Transportmaat Transportmaat
1 x 1,10 meter
Gewicht Gewicht
50kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
eigen begeleiding
Leeftijd Leeftijd
vanaf 6 jaar

Omschrijving

Voetbal Darts 2 in 1!!

Voetbal darts ook wel soccer darts of foot darts genoemd is de nieuwe hit uit Engeland waarbij je je dart en voetbal skills combineert om met klittenband voetballen op een mega opblaasbaar dartbord te schieten. Voel je net als raymond van barneveld en schiet als wesley sneijder de voetbal richting de triple 20.

Aan de andere kant van het soccer dartsbord kunt je het spelletje doen wie de meeste punten kan schieten. Probeer de bal door de open gaten te schieten en probeer zo veel mogelijk punten te verzamelen. Kies je voor de grotere gaten met minder punten of voel jij je de echte Messi en schiet je op het kleine gat met de meeste punten?

Wij raden u aan om de attracties op zachte ondergrond te plaatsen, denk hierbij aan gras. Mocht dit niet het geval zijn dan raden wij u aan om voor een valdempende ondergrond te zorgen denk hierbij aan een Valmat die u bij ons kut huren. Is het een ander soort ondergrond? denk hierbij aan kunstgras, steen of beton.. dan verhuren wij ook zandzakken   van 20 kg om de attractie mogelijk aan te bevestigen, het is ook mogelijk de attractie te bevestigen aan vast straatmeubilair zoals boom, lantaarnpaal, hekwerk etc.  Om je zo goed mogelijk op weg te helpen, kunt u het beste alvast even de veiligheidsinstructies doornemen. 

Onze opblaasbare attracties worden geleverd standaard geleverd met de juiste aantal blowers, die tijdens gebruik van de attractie constant aan dient te blijven staan. Qua stroombehoefte kunt u het aansluiten op een normale stopcontact á 230v. Heeft u geen Stroomhaspel, geen probleem deze kunt u er bijhuren. Bij vragen kunt u altijd Contact opnemen met ons! We kijken dan graag samen met u naar een passende attractie en verdere mogelijkheden.

Extra Productopties

9,99

1 dag

Excl. BTW

12,09

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

14,99

1 dag

Excl. BTW

18,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

4,99

1 dag

Excl. BTW

6,04

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

7,95

1 dag

Excl. BTW

9,62

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Afmetingen DxBxH 0,2 x 0,5 x 0,1

19,99

Excl. BTW

24,19

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren

179,95

Excl. BTW

217,74

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen