Voetbal pakket XL

Aantal:

615,70

van 

Excl. BTW

537,19

1 dag 

Excl. BTW

650,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Voetbal pakket XL discountoverlay
>
  • Voetbal pakket XL
<

Producteigenschappen

Aantal gebruikers Aantal gebruikers
30+
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren op/afbouw af te nemen
Stroombehoefte Stroombehoefte
4x1100watt (230)
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
Deze attractie is zelf te begeleiden (meerderjarig toezicht)

Omschrijving

Voetbal pakket XL huren - Voor alle liefhebbers van de bekendste sport ter wereld, verhuurt Springkussenverhuur Eindhoven dit Voetbal Pakket XL! Het pakket bestaat uit maar liefst 5 voetbalattracties waarmee een toffe sportdag of parcours gerealiseerd kan worden.

Wie kan er het beste mikken? Test het met de Gatengoal. Deze grote Gatengoal is maar liefst 10x4 meter, door het grote formaat is deze voetbalattractie niet te missen en spreekt het direct aan.

Naast de Gatengoal wordt er ook een Pannaveld meegeleverd. Je kunt een pannavoetbal spelen 1-tegen-1 of in kleine teams, het veld bevat 3 velden, waardoor er drie wedstrijden tegelijk gespeeld kunnen worden. Daardoor is deze opblaasbare boarding zeer geschikt voor het spelen van een voetbaltoernooi. 

 

Ben jij klaar voor een potje Levend Tafelvoetbal? Verzamel 10 spelers en speel 5 tegen 5, iedere speler wordt in het veld vastgemaakt, lukt het jou om vanuit deze vaste positie te scoren?

 

Natuurlijk zorgen we ook dat onze voetbalattracties voor voldoende humer zorgen tijdens jullie sportdag. Dat doen we natuurlijk met de populaire Bubble ballen! Kun jij nog scoren als je in een grote bal zit of lig je de hele tijd op de grond? Kom erachter tijdens een potje bumper bal. Deze ballen zijn zeer geschikt voor ieder feestje en doen het altijd goed bij jullie gasten. Bubble football kan gespeeld worden in de bijgeleverde voetbalboarding. Natuurlijk kun je deze boarding ook gebruiken voor een gewoon spelletje voetbal.

Naast de sportieve voetbalattracties in de pakket, profiteer je ook nog eens van korting. Vragen over de huur van dit voetbal pakket? Stel je vragen gerust, Springkussenverhuur Eindhoven helpt je graag!

Extra Productopties

4,13

1 dag

Excl. BTW

5,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

82,65

1 dag

Excl. BTW

100,01

1 dag

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen