voetbal flipper

Aantal:

44,99

1 dag 

Excl. BTW

54,44

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
voetbal flipper
>
  • voetbal flipper
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
1,5 x 2,5 x 1,5 meter
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
4 a 6 tegelijk
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Gemakkelijk zelf op te bouwen
Gewicht Gewicht
24kg
Leeftijd Leeftijd
alle leeftijden

Omschrijving

Voetbalflipper is een springkussen met gaten waar je met een bal zoveel mogelijk punten moet scoren. Scoor jij de bal in de 25, 50, 75 of 100 punten? Hoe dichterbij, hoe makkelijker. Of durf jij het risico te nemen om voor de 100 te gaan? Of ben jij een slimme speler en weet je te winnen van de beste voetballer uit jouw gezin, vriendengroep of buurt? 

Wij raden u aan om de attracties op zachte ondergrond te plaatsen, denk hierbij aan gras. Mocht dit niet het geval zijn dan raden wij u aan om voor een valdempende ondergrond te zorgen denk hierbij aan een Valmat die u bij ons kut huren. Is het een ander soort ondergrond? denk hierbij aan kunstgras, steen of beton.. dan verhuren wij ook zandzakken   van 20 kg om de attractie mogelijk aan te bevestigen, het is ook mogelijk de attractie te bevestigen aan vast straatmeubilair zoals boom, lantaarnpaal, hekwerk etc.  Om je zo goed mogelijk op weg te helpen, kunt u het beste alvast even de veiligheidsinstructies doornemen. 

Onze opblaasbare attracties worden geleverd standaard geleverd met de juiste aantal blowers, die tijdens gebruik van de attractie constant aan dient te blijven staan. Qua stroombehoefte kunt u het aansluiten op een normale stopcontact á 230v. Heeft u geen Stroomhaspel, geen probleem deze kunt u er bijhuren. Bij vragen kunt u altijd Contact opnemen met ons! We kijken dan graag samen met u naar een passende attractie en verdere mogelijkheden.

Extra Productopties

7,95

1 dag

Excl. BTW

9,62

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Afmetingen DxBxH 0,2 x 0,5 x 0,1

9,99

1 dag

Excl. BTW

12,09

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

14,99

1 dag

Excl. BTW

18,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

4,99

1 dag

Excl. BTW

6,04

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

19,99

Excl. BTW

24,19

incl. BTW

In Huurmandje te selecteren
Een beoordeling toevoegen