Stretchtent 7x10m

Aantal:

940,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Stretchtent 7x10m
>
  • Stretchtent 7x10m
<

Producteigenschappen

Lengte
7m
Breedte
10m
Op- en afbouwadvies
Op- en afbouw zit in de prijs
Aantal gebruikers
70

Omschrijving

Stretchtent 7x10m huren – Springkussenverhuur Eindhoven

 

Op zoek naar een unieke en speciale tent voor een bijzondere gelegenheid? Dan ben je bij Springkussenverhuur Eindhoven aan het juiste adres. Wij begrijpen dat bij een speciale dag ook een speciale tent hoort. Onze stretchtenten voldoen volledig aan de eisen van een bijzondere tent. Met het elegante beige doek en de stijlvolle houten palen creëren we een gezellige en open sfeer, waarin al jullie gasten zich direct in zomerse sferen zullen wanen. Het huren van een stretchtent garandeert een sfeervol geheel voor jullie feest of evenement.

Bij Springkussenverhuur Eindhoven nemen we graag de zorg voor jullie uit handen. Ons professionele team zorgt voor de volledige opbouw en afbraak van de stretchtent, zodat jullie je volledig kunnen focussen op het genieten van de speciale gelegenheid. Daarnaast leveren wij de tenten altijd inclusief een brandveiligheidscertificaat, zodat jullie met een gerust hart kunnen feestvieren. Laat jullie speciale dag extra bijzonder worden met de sfeervolle stretchtenten van Springkussenverhuur Eindhoven.

 

Springkussenverhuur Eindhoven is ook jouw partner voor het huren van springkussens in Best, Geldrop, Heeze, Helmond, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven.