Stretchtent 10x20m

Aantal:

1.940,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Stretchtent 10x20m
>
  • Stretchtent 10x20m
<

Producteigenschappen

Lengte
10m
Breedte
20m
Op- en afbouwadvies
Op- en afbouw zit in de prijs
Aantal gebruikers
200

Omschrijving

Stretchtent 10x20m huren – Springkussenverhuur Eindhoven

 

Bij een bijzondere gelegenheid zoals een bruiloft of jubileum is een gewone partytent simpelweg niet genoeg. Daarom bieden wij bij Springkussenverhuur EIndhoven speciale stretchtenten die perfect passen bij jullie speciale dag. Onze stretchtenten voldoen ruimschoots aan de eisen van een bijzondere tent en bieden plaats aan circa 200 personen. Of jullie nu een intieme bijeenkomst willen organiseren of een groot feest, bij Springkussenverhuur Eindhoven hebben we altijd een geschikte stretchtent voor jullie.

Laat de organisatie maar aan ons over! Ons ervaren team zorgt ervoor dat de stretchtent vakkundig wordt opgezet en afgebouwd, zodat jullie je kunnen concentreren op het genieten van jullie speciale dag. Bovendien leveren wij de tenten altijd inclusief een brandveiligheidscertificaat, zodat jullie met een gerust hart kunnen feestvieren.

Maak van jullie bruiloft of jubileum een onvergetelijke ervaring met een van onze speciale stretchtenten. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden bij Springkussenverhuur Eindhoven.

 

Al onze prijs zijn inclusief BTW en opbouw/afbouw.

Eigenschappen van de stretchtenten:

  • In velen vormen en afmetingen te moduleren,
  • 450 gram/m2 hi-tech flexibel materiaal,
  • Brandcertificaat M2 klasse,
  • Hoge UV index: 8
  • Zware waterproof polymere coating,
  • De palen kunnen op verschillende plaatsen geplaatst worden,
  • Geschikt tot windkracht 7.

Heeft u nog vragen over deze mooie tenten? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag.

Springkussenverhuur Eindhoven is ook jouw partner voor het huren van springkussens in Best, Geldrop, Heeze, Helmond, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven.