Stretchtent 10x17m

Aantal:

1.550,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Stretchtent 10x17m
>
  • Stretchtent 10x17m
<

Producteigenschappen

Lengte
10m
Breedte
17m
Op- en afbouwadvies
Op- en afbouw zit in de prijs
Aantal gebruikers
170

Omschrijving

Stretchtent 10x17m huren – Springkussenverhuur Eindhoven

 

Met onze indrukwekkende stretchtent van 10x17 meter bieden we jullie direct onderdak aan circa 170 personen. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of een bruiloft, bij Springkussenverhuur Eindhoven hebben we altijd de perfecte oplossing voor jullie. Onze stretchtenten zorgen niet alleen voor een fantastische sfeer, maar bieden ook een luxe alternatief voor de traditionele partytent.

Stap binnen in de ruime en elegante omgeving van onze stretchtent en laat je betoveren door de unieke ambiance die het creëert. Of je nu een dansvloer wilt inrichten, zitplaatsen wilt regelen of een buffet wilt opstellen, met onze stretchtenten heb je alle mogelijkheden om jullie evenement tot in de puntjes te verzorgen.

Bij Springkussenverhuur Eindhoven begrijpen we dat jullie speciale dag perfect moet verlopen. Daarom staan wij garant voor een vlekkeloze service. Ons team zorgt voor het professioneel opzetten en afbreken van de stretchtent, zodat jullie je kunnen richten op het genieten van de bijzondere gelegenheid. Vertrouw op onze expertise en kies voor de unieke ervaring van een luxe stretchtent van Springkussenverhuur Eindhoven.

 

Al onze prijs zijn inclusief BTW en opbouw/afbouw.

Wilt u er ook een mooie houten vlondervloer bij huren? Een houten vloer huur je ook voordelig bij Partytentverhuur De Peel.

Eigenschappen van de stretchtenten:

  • In velen vormen en afmetingen te moduleren,
  • 450 gram/m2 hi-tech flexibel materiaal,
  • Brandcertificaat M2 klasse,
  • Hoge UV index: 8
  • Zware waterproof polymere coating,
  • De palen kunnen op verschillende plaatsen geplaatst worden,
  • Geschikt tot windkracht 7.

Heeft u nog vragen over deze mooie tenten? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

Springkussenverhuur Eindhoven is ook jouw partner voor het huren van springkussens in Best, Geldrop, Heeze, Helmond, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven.