Stormbaan Zomer 10m

Aantal:

170,00

1 dag 

incl. BTW

Huurmandje
Stormbaan Zomer 10m
>
  • Stormbaan Zomer 10m
<

Producteigenschappen

Lengte
10m
Breedte
3,6m
Hoogte
5,6m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
2x 1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Stormbaan Zomer 10x4m huren - Springkussenverhuur Eindhoven

Op zoek naar een uniek en spannend element voor je zomers feestje of evenement in Eindhoven? Dan is de stormbaan zomer van Springkussenverhuur Eindhoven precies wat je zoekt. Deze stormbaan bevat 3 mega balls, waarbij je moet proberen om zonder te vallen, de overkant te halen. Dit maakt het niet alleen een leuke attractie, maar ook een uitdaging voor jong en oud. Deze stormbaan is ook zeer geschikt voor een zeskamp.

Daarnaast biedt Springkussenverhuur Eindhoven ook de mogelijkheid om de stormbaan te verlengen met een van onze andere seizoenen stormbanen, tot maar liefst 40 meter lengte. Hierdoor is er voor elk seizoen een geschikte stormbaan beschikbaar.

Bovendien is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze bezorg en opzetservice. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het vervoer en opzetten van de stormbaan en kun je je volledig concentreren op het organiseren van jouw feestje of evenement.

Heb je nog vragen over onze stormbaan zomer 10x4m of over onze andere producten? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers van Springkussenverhuur Eindhoven. Zij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Eindhoven is ook jouw partner voor het huren van springkussens in Best, Geldrop, Heeze, Helmond, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven.

Extra Productopties


10,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

595,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje