Stormbaan Lente 10m

1 dag  170,00
incl. BTW
Huurmandje

Producteigenschappen

Lengte
10m
Breedte
3,6m
Hoogte
5,6m
Overdekt
Nee
Stroombehoefte
2x 1100w
Op- en afbouwadvies
Dit product is eenvoudig zelf te plaatsen.
Aantal gebruikers
2

Omschrijving

Stormbaan Lente 10x4m huren - Springkussenverhuur Eindhoven

Ben je op zoek naar een unieke en vrolijke stormbaan voor jouw feest of evenement in Eindhoven? Kijk dan eens naar de Stormbaan Lente van Springkussenverhuur Eindhoven! Met een lengte van 10 meter biedt deze compacte stormbaan, vol met leuke obstakels, een uitdaging voor jong en oud. Wie lukt het om als snelste over de obstakels heen te komen? Combineer de Stormbaan Lente ook met onze andere stormbanen in seizoenen thema voor een stormbaan van maar liefst 40 meter.

Bij Springkussenverhuur Eindhoven bieden we ook de optie voor een opzet service en bezorging tegen een kleine meerprijs. Laat ons de zorgen over opzetten en afbreken van de stormbaan overnemen en geniet van een zorgeloze feestdag. Voor meer informatie of vragen, neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag verder!

Springkussenverhuur Eindhoven is ook jouw partner voor het huren van springkussens in Best, Geldrop, Heeze, Helmond, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven.

 

Extra Productopties


1 dag 10,00

incl. BTW

Huurmandje

1 dag 595,00

incl. BTW

Huurmandje