Multifun Olifant

Aantal:

123,99

1 dag 

Excl. BTW

150,03

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Multifun Olifant
>
  • Multifun Olifant
  • Multifun Olifant
<

Producteigenschappen

Afmetingen DxBxH Afmetingen DxBxH
6.5m x 9.0m x 6.5m
Aantal gebruikers Aantal gebruikers
11
Op-/ afbouwadvies Op-/ afbouwadvies
Wij adviseren op/afbouw af te nemen
Stroombehoefte Stroombehoefte
1x 1100 watt 1x 1500 watt
Transportmaat Transportmaat
1 x 1,10 meter
Overdekt
ja
Gewicht Gewicht
107 kg
Begeleidingsadvies Begeleidingsadvies
eigen begeleiding

Omschrijving

Deze multifun jungle olifant+zwembad geeft oneindig veel speelplezier op uw feest. Het kleurrijke kussen springt eruit met de vriendelijke dombo bovenop. Er passen ongeveer 10 kinderen tegelijkertijd op het kussen. Dit springkussen biedt kinderen diverse manieren om zich te vermaken. Naast springen in het springgedeelte kunnen kinderen aan de linker zijde er ook vanaf glijden. Ook zitten er in het kussen diverse speelattributen om mee te spelen. Voel je als een echte survivaler en sluip door de diverse obstakels heen. Omdat de attractie een vast dak heeft is het veilig voor kinderen in alle leeftijdscatogorieën. Ook boven het glijbaan gedeelte zit een dak.

Wij raden u aan om de attracties op zachte ondergrond te plaatsen, denk hierbij aan gras. Mocht dit niet het geval zijn dan raden wij u aan om voor een valdempende ondergrond te zorgen denk hierbij aan een Valmat die u bij ons kut huren.
Is het een ander soort ondergrond? denk hierbij aan kunstgras, steen of beton.. dan verhuren wij ook zandzakken   van 20 kg om de attractie mogelijk aan te bevestigen, het is ook mogelijk de attractie te bevestigen aan vast straatmeubilair zoals boom, lantaarnpaal, hekwerk etc.  Om je zo goed mogelijk op weg te helpen, kunt u het beste alvast even de veiligheidsinstructies doornemen. 

Onze opblaasbare attracties worden geleverd standaard geleverd met de juiste aantal blowers, die tijdens gebruik van de attractie constant aan dient te blijven staan. Qua stroombehoefte kunt u het aansluiten op een normale stopcontact á 230v. Heeft u geen Stroomhaspel, geen probleem deze kunt u er bijhuren. Bij vragen kunt u altijd Contact opnemen met ons! We kijken dan graag samen met u naar een passende attractie en verdere mogelijkheden.

 

 

Extra Productopties

14,99

1 dag

Excl. BTW

18,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

9,99

1 dag

Excl. BTW

12,09

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

4,99

1 dag

Excl. BTW

6,04

1 dag

incl. BTW

Huurmandje


14,99

1 dag

Excl. BTW

18,14

1 dag

incl. BTW

Huurmandje

7,95

1 dag

Excl. BTW

9,62

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Afmetingen DxBxH 0,2 x 0,5 x 0,1
Een beoordeling toevoegen