Spelletjes dag organiseren: zo breng je het tot een succes

donderdag 15 april 2021

De temperatuur stijgt, een strak blauwe lucht en het zonnetje schijnt. Een ideaal moment voor het organiseren van een spelletjes dag. Gezellige in de buitenlucht activiteiten met elkaar doen, plezier hebben en een hoop gelach, dat is wat je wil! Maar waar moet je allemaal op letten wanneer je een spelletjes dag organiseert? Speciaal voor jou hebben we een aantal tips op een rij gezet hoe je deze dag tot een succes brengt. Interesse opgewekt? Lees dan verder!

 

Jenga XL

Wat dacht je van een potje Jenga, maar dan in de XL variant. Vergis je niet want ook al zijn de blokken groter, het kan nog steeds lastig zijn. Om je even te herinneren hoe het spel moet, leggen wij het uit. Het is de bedoeling dat je een toren maakt en dat je om de beurt een blok pakt en die boven op de toren legt zonder dat deze omvalt. Degene waarbij de toren als eerste omvalt, verliest ofwel, JENGA! Dit spel is een ideaal spel om met meerdere mensen te spelen. Je kan het zo gek maken als je zelf wil. Speel het spel met je kinderen of speel hem met vrienden en maak er een drankspel van. Bij interesse bekijk je hier de Jenga XL.

 

Tafeltennis

Je zult het vast wel eens gespeeld hebben op de camping. De welbekende tafeltennis die daar stond waar alle kinderen op afstormden om een rondje rond de tafel te spelen. Aan elke kant moet ongeveer een even aantal mensen staan en je slaat om de beurt een bal. Sla je hem mis? Dan ben je uit. Degene die het laatst over blijft, die wint. Met tafeltennissen beleef je uren aan plezier. Met wie ga jij de uitdaging aan? Bij interesse bekijk je hier de tafeltennis die je bij ons kunt huren.

 

Twister XXL

Wat dacht je van een potje Twister? Wij hebben de XXL variant, wat betekent een groter speelveld. Test je lenigheid en ga de uitdaging aan tegen je vrienden. Hoelang houd jij het vol op het doek zonder te vallen? Een ideaal spel voor zowel jong en oud. Wil je het spel huren? Bij interesse bekijk je hier de Twister XXL.

 

Welk spel ben jij van plan om te spelen? Wellicht wel allemaal. Dolle pret voor jong en oud! Mocht je geïnteresseerd zijn in onze hele collectie aan spellen en andere artikelen om te huren. Bezoek onze website van Springkussenverhuur Eindhoven. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Terug naar het nieuwsoverzicht