Spellenpakket XL

Aantal:

152,89

van 

Excl. BTW

136,36

1 dag 

Excl. BTW

165,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Spellenpakket XL discountoverlay
>
  • Spellenpakket XL
<

Omschrijving

Spellenpakket XL huren - Dit spellenpakket XL bevat 4 te gekke en uitdagen spellen, vorm hiermee jullie eigen spellenparcours of gebruik het tijdens de jaarlijkse familiedag. 

De Toren van Pisa is extra groot waardoor de spanning flink zal toenemen. Dit spel draait om spanning en behendigheid, wie weet het hoofd koel te houden en plaatst de pion zonder problemen op de toren? De Toren van Pisa is ook zeer geschikt om te spelen in teamverband. 

Met 4-op-een-rij XL heb je gerandeerd succes bij jong en oud. Welke speler heeft het meeste inzicht en weet als eerste 4 ringen in één rij te krijgen?

Test jullie lenigheid tijdens een potje Twister XL! Hou jij je staande als je linker voet op blauw moet, je rechter hand op geel, de ander hand op geel en andere voet op nog een andere kleur? Kom erachter tijdens een hilarisch potje Twister! 

Naast bovenstaande spellen, ontvang je bij het huren van dit pakket ook nog het populaire Sumo worstelen. Trek een sumo pak aan, kies een tegenstander en kom erachter welke speler het sterkste, of het slimste is. Welke speler weet nog overheind  te komen nadat hij of zij gevloerd is door de tegenstander?

 

Vragen? Stel ze gerust, wij helpen je graag verder.

Extra Productopties

49,59

1 dag

Excl. BTW

60,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Afmetingen DxBxH 0,5 x 0,5 x 1,0 m
Aantal gebruikers 150 porties

49,59

1 dag

Excl. BTW

60,00

1 dag

incl. BTW

Huurmandje
Afmetingen DxBxH 1,0 x 1,0 x 1,0 m
Aantal gebruikers 150 porties
Een beoordeling toevoegen