Speelkussens

Speelkussen Zomerpret met Dak 6x6
Afmetingen DxBxH
6,0 x 6,0 x 4,5 m
Aantal gebruikers
12
1 dag
149,99
Excl. BTW
1 dag
181,49
incl. BTW

Speelkussens te huur - Springkussenverhuur Nederland

Op zoek naar een speelkussen met wat meer uitdaging? Dan ben je bij Springkussenverhuur Nederland op het juiste adres. Wij verhuren speelkussens met genoeg actie! De speelkussens bezitten bijvoorbeeld een verschillende obstakels aan de binnenkant. Ook deze speelkussens hebben we in verschillende formaten, kleuren en thema's te huur.

 

Mogelijkheden speelkussens te huur

We hebben de speelkussens in zomerpret thema's van de jungle, prinsessen thema's, circus thema's en nog veel meer! Neem voor alle thema's snel een kijkje in ons speelkussen assortiment. Bij Springkussenverhuur nederland zorgen we ook voor een uitstekende service! Zo bieden we een leverservice aan, een op- en afbouwservice en begeleiding bij de speel en springkussens.

 

Vragen over speelkussens

Neem voor de voorwaarden contact op met de klantenservice van Springkussenverhuur Nederland. Heb je nog vragen over onze speelkussens of wil je graag meer informatie over de andere producten? Aarzal niet en neem contact op met Springkussenverhuur Nederland. De medewerkers van de klantenservice staan je graag te woord en helpen je bij het maken van de juiste keuze.