Leveringsvoorwaarde

Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden Springkussenverhuur Rotterdam handelsnaam van SG bv gevestigd te Rotterdam, Swaneblakestraat 10.


Alle hieronder genoemde prijzen zijn dagprijzen, mits anders vermeld en alle bedragen zijn exclusief 21% btw.


Afhalen
Als je gekozen hebt voor afhalen nemen wij uiterlijk drie dagen van tevoren contact op over het afhaalmoment. Je kunt doordeweeks vanaf 8.30uur bij ons terecht om de artikelen op te halen. De dag ervoor afhalen is in overleg ook mogelijk, indien de artikelen beschikbaar zijn. Tijdens het afhaalmoment dien je het huurbedrag te voldoen (per pin of contant).


Aan het eind van de huurperiode breng je de artikelen op de afgesproken tijd weer terug. We gaan ervan uit dat je alle gehuurde artikelen compleetdroog en netjes retour brengt. Indien dit niet het geval is, kun je dit ter plekke herstellen of het herstel aan ons overlaten. In het laatste geval zullen arbeids- en herstelkosten in rekening worden gebracht. Deze moeten dan direct afgerekend worden. 
- Luchtkussen: Minimaal € 35,- per rol
- Tenten: Minimaal € 50,- per tent
- Fun Food apparatuur: Minimaal  € 25,- per machine
- Spellen: Minimaal € 25,- per spel


Bezorgen/ophalen
Wij kunnen artikelen bij je bezorgen en ophalen.

Een goede los- en laadplaats is hierbij belangrijk. Verder gaan wij ervanuit dat je zelf meehelpt bij het lossen en laden van de artikelen. Als we langer dan 30 minuten los/laadtijd nodig hebben omdat er geen geschikte plaats is of omdat onze chauffeur onvoldoende geholpen is, dan zullen we de extra tijd aan jou doorberekenen (€ 35,- per uur).


Kosten en betaling
De vervoerskosten zijn standaard € 49,95 binnen een straal van 30km vanaf ons filiaal. Voor de extra kilometers wordt € 2,- per kilometer gerekend. Voor vervoersritten tussen 21.00uur en 07.30uur rekenen wij een toeslag van € 200,- per rit. Het huurbedrag dient vooraf of bij levering te worden betaald.


Opbouwen/afbouwen attracties en tenten
Voor extra gemak kun je de attracties en tenten ook door ons team laten op- en afbouwen. Bij sommige attracties met een complexer opbouwproces is dit zelfs altijd inclusief.


Wij gaan uit van plaatsing op een zachte ondergrond met bevestiging van grondpennen, voor overige ondergronden kunnen aanvullende kosten in rekening worden gebracht. Indien benodigd leveren wij tevens een stroomhaspel van 25 meter mee per attractie.


We gaan ervan uit dat je alle gehuurde artikelen compleetdroog en netjes aan ons overdraagt. Indien dit niet het geval is, kun je dit ter plekke herstellen of het herstel aan ons overlaten. In het laatste geval zullen arbeids- en herstelkosten in rekening worden gebracht. Deze moeten dan direct afgerekend worden. Eventuele wachttijd van de chauffeur(s) zal ook aan je doorbelast worden.


Kosten
De kosten voor op- en afbouwen gaan vanaf € 29,95 per attractie.


Begeleiding van attracties
De mogelijkheid bestaat ook om de attractie(s) volledig (of gedeeltelijk) door ons te laten begeleiden. De attractie(s) worden gedurende 3 uur aaneengesloten, tenzij anders vermeld, door ons begeleid. Tevens zullen wij de verzorgde attracties op- en afbouwen.


Kosten
Je betaalt € 149,95 voor op- en afbouw en 3 uur begeleiding per attractie. Voor ieder extra begeleidingsuur betaal je € 35,- per verzorgde attractie. Voor begeleidingsuren tussen 20.00uur en 08.30uur betaal je € 10,- per uur extra. De vervoerskosten worden apart in rekening gebracht.