Lente & Zomer

Alle lente & zomer


Lente & Zomer Springkussens huren - Springkussenverhuur Eindhoven

Speciaal voor het voorjaar verhuurt Springkussenverhuur Eindhoven diverse toffe luchtkussens. Zo verhuren wij een stormbaan in Lente thema, daarnaast mogen vrolijke diertjes niet ontbreken, zoals het springkussen koe en het springkussen boerderij. Voor de warme maanden van het jaar verhuren wij diverse waterattracties, welke zullen zorgen voor de nodige afkoeling. Ook hebben we een Stormbaan Zomer, welke beschikt over enkele reuze strandballen, waarover jij moet proberen de overkant kan bereiken, ook wel bekend van Wipe Out. We hebben zelfs een Springkussen Beach, met dit luchtkussen kan het zomergevoel niet meer missen!

Dus organiseer jij een feest of evenement in het voorjaar of in hartje zomer? Maak het dan extra aantrekkelijk met een van onze springkussens, stormbanen of attracties in Lente en Zomer Thema. Hiermee zullen jullie gasten en bezoekers uren speelplezier beleven. 

Naast deze zomerse artikelen, verhuren wij ook toffe producten voor de wintermaanden. Heb je een vraag over het huren van een van onze seizoensproducten? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder. 

Springkussenverhuur Eindhoven is ook jouw partner voor het huren van springkussens in Best, Geldrop, Heeze, Helmond, Nuenen, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Eindhoven.